Pisanje blog postova

Zašto Vam je potreban Blog ako imate sajt? Pre svega, kroz blog postove upoznaćete svoje potencijalne kupce sa svojom ponudom. Objasnićete, kroz seriju tekstova, koje sve probleme možete da rešite i na koji način. Druga korist od pisanja bloga je bolje rangiranje sajta prilikom Google pretrage- drugim rečima lakše će vas naći ljudi kojima je potrebno to što nudite.
Hoćemo li krenuti sa pisanjem?

Copywriting

Copywriting je pisanje sa određenim ciljem. Nije dovoljno da Vaši tekstovi budu informativnog karaktera i da nabrajaju Vaše kvalitete, takvi tekstovi ne prodaju. Tekstovi u kojima nudite rešenja konkretnih problema vaših potencijalnih klijenata će prodavati. Da bi se pisali prodajni tekstovi potrebno je ili da ovladate veštinom copywriting-a ili da angažujete copywriter-a.
Ukoliko ne želite da gubite vreme na učenje ove veštine ja Vam stojim na raspolaganju.

Sadržaj za društvene mreže

Iako spada u domen copywritinga pisanje objava za društvene mreže je nauka za sebe. Pre svega, zahteva veliku kreativnost jer na mrežama morate biti prisutni kontinuirano. Ukoliko nemate dovoljno ideja šta da postujete i ne umete da sa malo reči kažete mnogo onda je vreme da stupimo u kontrakt.

Još uvek niste sigurni kako Vam mogu pomoći? Stupimo u kontakt kako bi rešili Vašu dilemu.