Usluge

Upravljanje mailovima

Koliko prosečno mailova dobijate po danu? Da li je Vaš sandučić prepun nepročitanih ili pak prastarih, nepotrebnih poruka. Da li Vam se već desilo da ste u moru primljenih mailova prevideli neki koji je bio bitan? Danas se sva poslovna komunikacija odvija putem mailova. Mail adresa je ono što je nekad bio telefon sa sekretaricom i faksom. Ono što Vam ja nudim je uredan mail box kreiranjem podfoldera, mogućnost da umesto Vas odgovaram na mailove, čišćenje sandučeta od spam i promo poruka na dnevnom nivou.

Istraživanja

Ukoliko se informacije koje su Vam potrebne nalaze na internetu pronaći ću ih za Vas i smestiti u formu koja Vam najviše odgovara. Mogu za Vas odraditi istraživanje određene teme, istraživanje određenog događaja, istraživanje proizvoda. Dobijene informacije smeštam u Word, Excel, Google Doc, Google sheet, PDF, PowePoint. Ukoliko je potrebno konsultujem i sekundarne izvore informacija. Konsultujem pojedince, firme ili institucije koje mogu obezbediti dodatne izvore informacija.

Administrativne usluge

Ja ću Vam samo nabrojati neke od usluga koje spadaju u ovaj sektor a Vi procenite gde Vam je potrebna moja pomoć:

 • - Unos podataka
 • - Kreiranje dokumenata
 • - Upravljanje kalendarom- zakazivanje sastanaka i podsetnika
 • - Izrada PowerPoint prezentacija
 • - Konverija PDF u Word i Excel i obrnuto
 • - Izrada izveštaja
 • - Regrutovanje novih zaposlenih

Društvene mreže

Danas je nezamislivo nuditi bilo kakvu uslugu ili proizvod bez prisustva na društvenim mrežama. Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn su postale sastavni deo poslovanja.Marketin nikada nije bio jeftiniji i pristupačniji čak i malim biznisima, potrebno je "samo" odabrati pravu publiku kojoj ćete predstaviti svoju ponudu kroz kvalitetan sadržaj. Ja za Vas mogu napraviti poslovnu stranicu na FB, mogu kreirati i postavljati postove, mogu kreirati profile na drugim društvenim mrežama a mogu i postavljati video sadržaj na YouTube-u.

Editovanje u WordPress-u

Veb sajt predstavlja Vašu firmu ili Vas na internetu. Ukoliko Vas nema na internetu niste u mogućnosti da komunicirate i pretstavite sebe ljudima koji koriste internet. Internet je medij koji je danas najvažniji i najuticajniji te je neophodno imati kvalitetan sajt. Kvalitetan sajt podrazumeva da je neophodno konstantno dodavanje novog sadržaja kako bi se sajt što bolje rangirao na Google pretrazi a kroz tekstove koje objavljujete najbolje komunicirate sa budućim kupcima. Ja za Vas mogu sređivati tekstove i dodavati ih na Vaš sajt.

Lični asistent

Svakom od nas je potrebna pomoć u nekim ličnim obavezama i zadacima koje jednostavno moramo završiti. Ja Vam mogu pomoći u sledećem:

 • - Organizacija putovanja- odabir destinacije, prevoz, smeštaj
 • - Organizacija porodičnih slavlja
 • - Izrada CV-ja- na engleskom i srpskom jeziku
 • -Pisanje prijava za posao

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko nečega što ovde nisam pomenula budite slobodni da me kontaktirate.

Close Menu
Translate »