Život je suviše kratak da bi radili stvari koje ne volimo

Ja sam Gorica Lazović,  virtuelni asistent, preduzetnica, domaćica, mama, pustolov i večiti tragač za novim znanjem.
Pre dve godine prenela sam svoje poslovanje u on-line prostor. Razlozi za to su brojni. Neki od najbitnijih su: mogućnost rada sa velikim brojem ljudi širom sveta, konstantno usavršavanje jer je svaki projekat drugačiji i zahteva neko novo znanje i mogućnost rada sa bilo koje lokacije na planeti, gde god postoji internet konekcija.
Ukoliko ste: vlasnik preduzeća (malog ili velikog-svejedno je), direktor ili prezauzeti menadžer ili jednostavno pojedinac kome je potrebna pomoc u organizaciji svakodnevnih aktivnosti, onda ste na pravom mestu.
Dan je jednostavno prekratak kako bi uspeli da završimo sve obaveze koje su nam zadate ili smo ih sami sebi nametnuli. Neke od obaveza završavamo sa lakoćom dok bi druge rado dali drugima. Upravu tu i leži rešenje problema. Sve one stvari koje nerado završavate jer Vam ne leže, preteške su Vam ili su Vam jednostavno dosadne lako možete delegirati veštim profesionalcima kojima je posao da pomažu drugim ljudima i u tome uživaju.
Ja sam jedna od njih i biće mi zadovoljstvo da Vam pomognem da svoje obaveze završite na vreme kako bi uživali u stvarima koje volite i koje Vas ispunjavaju.

Ukoliko Vas je moja priča inspirisala da preduzmete konkretne korake u svom poslovanju ili životu pogledajte opširnije kako Vam ja mogu pomoći u tome:

Close Menu
Translate »